Optreden in de nieuwe Nor.....de Paashaas op bezoek......grottentocht en een hele bijzondere spreekbeurt. Kijk ook bij de nieuwsbrieven voor het laatste actuele nieuws van basisschool Tarcisius!

Vasteloavend op Tarcisius
't woar ing geweldige carnavalsviering.....Alaaf basissjoeël Tarcisius......Alaaf de Winkbülle!

#tarcisiusalaaf #winkbullealaaf #sjtimung

J I P P I E….
Wij spelen met de verkeersspellen gekregen van Osseforth rijopleidingen!
#dankejulliewel #spelenderwijsverkeerseducatie

Smakelijke leesontbijt op Tarcisius
Het was weer heel gezellig tijdens ons jaarlijks voorleesontbijt....opa's, oma's...papa's en mama's hebben weer voorgelezen tijdens een heerlijk ontbijtje!

#smakelijklezen #voorlezen #leesbevordering

Kerstviering 2017 met geslaagde klassenlunch
Op vrijdag 22 december was er een sfeervolle Kerstlunch in alle groepen met door de kinderen zelf gemaakte heerlijke gerechtjes en een regenachtige maar gezellige kerstviering op het grote plein!

Sinterklaasviering en surprise op Tarcisius
groot succes!

Het was weer een spannend en gezellig Sinterklaasfeest op onze school. Sint en zijn pieten met de Pietenpostauto in de groepen 1 t/m 4 en prachtige surprises in de groepen 5 t/m 8! #verwondering #samengenieten #feestmaanddecember